Gislaveds frikyrkoförsamling

Gislaveds frikyrkoförsamling består av cirka 300 medlemmar som vill följa Jesus. Hos oss är alla välkomna, gamla som unga. Grunden vi bygger vår församling på är Jesus Kristus och det Han har gjort för oss.

Vill du besöka oss hittar du oss i Centrumkyrkan på
Köpmangatan 7, i centrala Gislaved
, som är en av våra olika lokaler.
Kom som du är - vi ser fram emot att träffa Dig!

"Din sol skall aldrig gå ner
och din måne aldrig avta,
ty Herren är ditt eviga ljus,
din sorgetid är förbi"
Jes. 60:20

Vi söker ny pastor

Välkommen att bli vår nya pastor! Vi söker dig som vill ta en ledande roll i vår engagerade och levande församling i Gislaved. Här finns möjlighet att inspirera och utmana i vårt arbete med människor i alla åldrar.

Klicka här för mer information.

På gång

Webbsända gudstjänster
Söndagens gudstjänst läggs upp på hemsidan i efterhand. Klicka här för att komma till gudstjänsterna.

to 29/10 18:00 Scout.
fr 30/10 20:00 Tonår.
1/11 10:00 Gudstjänst.
Tomas Themar: &
Mer

Här kan du läsa mer om nästa gudstjänst.

Med anledning av coronaviruset

"Herren är nära alla som ropar, alla som av hjärtat ropar till honom." Ps. 145:18

Vi fortsätter att vara kyrka, var vi än befinner oss, men i nuläget är en del samlingar inställda (se kalendern).

Välkommen till kyrkan på våra samlingar, om du känner dig frisk. Om du känner luftvägssymtom, små eller stora, ber vi dig att stanna hemma.

Med start 20 september samlas vi återigen till gudstjänst i Centrumkyrkan på söndagar kl 10, och i efterhand lägger vi upp gudstjänsten på hemsidan. Klicka här för att komma till andakterna.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samlas därför inte fler än 50 personer och sitter glest i bänkarna.

Församlingen erbjuder även: andakt och bön kl. 18.00-18.30, onsdagar.
Välkommen du som vill till en enkel samling.

Tänk på följande:
- ta inte i hand eller kramas med andra besökare
- tvätta händerna med tvål och vatten
- håll avstånd

Du är också välkommen att höra av dig till oss för samtal och bön.
Behöver du hjälp, exempelvis med att handla, får du också gärna höra av dig till oss.
Kontaktuppgifter:
Pastor Ing-Marie Gustavsson-Jönsson: 070-495 51 27
Diakon Ulrika Axelsson: 070-531 72 75

I övrigt hänvisar vi till våra samfunds hemsidor, där det också finns länkar till gudstjänster som sänds via webben:
Equmeniakyrkan
Pingst – fria församlingar i samverkan
Svenska Alliansmissionen

Vi önskar dig Guds välsignelse!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in