Gislaveds frikyrkoförsamling

Gislaveds frikyrkoförsamling består av cirka 300 medlemmar som vill följa Jesus. Hos oss är alla välkomna, gamla som unga. Grunden vi bygger vår församling på är Jesus Kristus och det Han har gjort för oss.

Vill du besöka oss hittar du oss i Centrumkyrkan på
Köpmangatan 7, i centrala Gislaved
, som är en av våra olika lokaler.
Kom som du är - vi ser fram emot att träffa Dig!

Du kan stödja församlingens verksamhet via
Swish 123 395 79 66 eller bankgiro 143-1170.
Tack för Din Gåva!

"Din sol skall aldrig gå ner
och din måne aldrig avta,
ty Herren är ditt eviga ljus,
din sorgetid är förbi"
Jes. 60:20

På gång

Gudstjänster
Nu bjuder vi in till fysiska gudstjänster igen, men det finns fortfarande möjlighet att se tidigare webbgudstjänster. Klicka här för att komma till gudstjänsterna.
Här kan du läsa mer om nästa gudstjänst.

30/1 10:00 Gudstjänst.
Tomas Themar: "Bibeln och flanellografen berättar att Jesus är vårt hopp".
Spara i din kalender
31/1 18:30 Ekumenisk bön i Centrumkyrkan.
Spara i din kalender
ti 1/2 10:00 Bibel och bön.
Bibelläsning, samtal och bön.
Mer

Med anledning av coronapandemin

På grund av nya restriktioner har styrelsen beslutat om vissa åtgärder för att göra besöken i Centrumkyrkan trygga och säkra.

Följande gäller:
Eftersom vi inte kräver vaccinationsbevis får vi endast, utöver medverkande, välkomna maximalt 50 personer till gudstjänsten.
Besökare hänvisas till övre entrén och en person eller ett sällskap (max 8 personer) släpps in i taget. Kyrkvärdarna visar dig in till din plats, med minst en meters avstånd till nästa sällskap, och du har med dig ytterkläderna in i kyrksalen.
Vi sitter ner vid sångerna och minglar inte på kyrktorget före eller efter gudstjänsten. Inget kyrkfika.
Inga vaccinationspass krävs.
Tänk på att inte besöka kyrkan om du upplever symtom som kan tyda på covid-19.

Du är välkommen att höra av dig till oss för samtal och bön.
Behöver du hjälp, exempelvis med att handla, får du också gärna höra av dig till oss.
Kontaktuppgifter:
Pastor Kjell Larsson: 070-950 85 45

"Herren är nära alla som ropar, alla som av hjärtat ropar till honom." Ps. 145:18

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in