Gislaveds frikyrkoförsamling

Gislaveds frikyrkoförsamling består av cirka 300 medlemmar som vill följa Jesus. Hos oss är alla välkomna, gamla som unga. Grunden vi bygger vår församling på är Jesus Kristus och det Han har gjort för oss.

Vill du besöka oss hittar du oss i Centrumkyrkan på
Köpmangatan 7, i centrala Gislaved
, som är en av våra olika lokaler.
Kom som du är - vi ser fram emot att träffa Dig!

"Din sol skall aldrig gå ner
och din måne aldrig avta,
ty Herren är ditt eviga ljus,
din sorgetid är förbi"
Jes. 60:20

Vi söker ny pastor

Välkommen att bli vår nya pastor! Vi söker dig som vill ta en ledande roll i vår engagerade och levande församling i Gislaved. Här finns möjlighet att inspirera och utmana i vårt arbete med människor i alla åldrar.

Klicka här för mer information.

På gång

Webbsända andakter
Varje söndag kl. 10.00 lägger vi upp veckans andakt som går att se direkt här på hemsidan. Klicka här för att komma till andakterna.

on 30/9 18:00 Andakt med bön
kl. 18.00–18.30.
Spara i din kalender
to 1/10 18:00 Scout på Holmen.
fr 2/10 20:00 Tonår.
Mer

Här kan du läsa mer om nästa gudstjänst.

Med anledning av coronaviruset

"Herren är nära alla som ropar, alla som av hjärtat ropar till honom." Ps. 145:18

Vi fortsätter att vara kyrka, var vi än befinner oss, men i nuläget är en del samlingar inställda (se kalendern).

Välkommen till kyrkan på våra samlingar, om du känner dig frisk. Om du känner luftvägssymtom, små eller stora, ber vi dig att stanna hemma.
Med start 20 september samlas vi återigen till gudstjänst i Centrumkyrkan på söndagar kl 10, och i efterhand lägger vi upp gudstjänsten på hemsidan. Klicka här för att komma till andakterna.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samlas därför inte fler än 50 personer och sitter glest i bänkarna.

Församlingen erbjuder även: andakt och bön kl. 18.00-18.30, onsdagar och söndagar. Efter 13 september bjuder vi enbart in till andakt på onsdagar (eftersom vi därefter börjar fira gudstjänst på plats i Centrumkyrkan på söndagar kl. 10.00).
Välkommen du som vill till en enkel samling.

På fredagar, 15.00-17.00, finns det möjlighet att träffas på Holmen för att njuta av naturen och varandras gemenskap. Vill du så kan du ta med egen fikakorg. Behöver du skjuts dit finns det möjlighet att åka från Centrumkyrkan kl. 15.00.

Tänk på följande:
- ta inte i hand eller kramas med andra besökare
- tvätta händerna med tvål och vatten
- håll avstånd

Du är också välkommen att höra av dig till oss för samtal och bön.
Behöver du hjälp, exempelvis med att handla, får du också gärna höra av dig till oss.
Kontaktuppgifter:
Pastor Ing-Marie Gustavsson-Jönsson: 070-495 51 27
Diakon Ulrika Axelsson: 070-531 72 75

I övrigt hänvisar vi till våra samfunds hemsidor, där det också finns länkar till gudstjänster som sänds via webben:
Equmeniakyrkan
Pingst – fria församlingar i samverkan
Svenska Alliansmissionen

Vi önskar dig Guds välsignelse!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in