Nästa gudstjänst

Nu är det tid för Påsk!

Hej!

Varmt välkommen till Påskens tre möten i Centrumkyrkan.

Skärtorsdagen, kl 19.00: Nattvardsfirande runt ett stort bord i en stor ring i serveringslokalen. Vi sjunger till gitarr och delar gåvorna till musik.

Långfredagen, kl 10.00: Efter en kort reflektion om skuldsanering och skambefrielse lyssnar vi till Påskens händelse från Markusevangeliet, med hjälp av 8 personer som läser texterna, med musik emellan. Till slut släcker vi ljusen på nattvardsbordet och lämnar kyrkorummet i stillhet.

Påskdagen, kl 10.00: Vi börjar högtiden med dop till den uppståndne Kristus. Därefter får vi hela påskberättelsen återgiven genom ett drama vi fått låna från Smålandsstenars Equmeniaförsamling och som vår diakon Ulrika Axelsson övat in med ett insprierat gäng skådespelaramatörer från församlingen. Vi har ingen söndasskola, utan alla får vara med på allt på en gång!

Blessings,
Bengt Svensson